Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jan 24, 2011 | Teckningar


Det va alldeles för längesen vi hade ett dagens porträtt här på bloggen, fy skäms.
Men jag har inte varit teckningssugen alls på sista tiden, men nu är det nog på väg tillbaka.
Så jag firade med att teckna ursnygga Hillevi från min gamla textilklass!

Idag är det min lediga måndag, bästa dagen i veckan.
Jag har en lång to-do-list som ska betas av, bland annat posta alla tradera paket, hämta ut campingmålningen som varit på inramning (den är dessutom såld!), jag ska lämna en teckning och jag ska gå och träna.
Men frhoppningsvis ska jag hinna teckna lite också.

Ha en fin måndag kära ni!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...