Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jan 31, 2011 | Teckningar


Jag fortsätter på talgoxe-temat och tecknar alldeles jätteunderbara Clara!
Sen vill jag tipsa om en rolug designtävling som SL håller i! Man ska designa ett SL-kort!
Dessutom står jag med som inspiration (Sveriges bästa designbloggar, jo man tackar!)

Nu ska jag sätta mig och designa mitt bidrag, sen hoppas jag att ni röstar som sjutton (när jag väl lägger upp det) så kommer mina bilder synas i Stockholms tunnelbana sen. Inte fy skam!

Här hittar du tävlingen!

Nu ska det tecknas!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...