Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

feb 7, 2011 | Teckningar


Idag blev jag inspirerad av Anna Malmbergs blogg. Så himla urfina bilder (pax för att hon ska va vår bröllopsfotograf) dessutom är hon storasyster till eminenta Filippa.

Idag har jag träffat min gamla bortsprungna vän Stina och blivit inspirerad att ta tag i min blogg ytterligare. Känns som den hamnat lite på efterkälken på sista tiden.
Jag tänkte jag skulle skriva mer om allt möjligt, mer teckningar, kanske lite smink, hår och skor (jag har trots allt över 300 par) kanske kan jag klämma in lite outfits för jag klär mig ju faktiskt inte som någon annan i Värnamo.
Men ni kanske bara vill se teckningar?

Imorgon blir det nystart på bloggen, vad tror ni om det?
Jag har ju lovat mig själv att inte fråga er om vad ni vill läsa om, men nu gör jag det ändå.
Så, hit me!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...