Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

feb 20, 2011 | Teckningar


Evighets evighet sen jag tecknade nått nu, så jag fick plocka fram min inspirationsmapp och rota lite.
Sen tecknade jag det här porträttet på Elinkan!

Sen har jag tänkt ut fem saker jag tycker lite extra om:
– Flickor med jättetjocka mörka ögonbryn
– Riktigt rosa nagellack som inte blir flagigt i kanten efter en dag
– Snören. Det finns inget som kan ersätta ett riktigt bra snöre när man behöver det (tråd är en helt annan kategori och kan aldrig klassas lika högt som snöre)
– Mina nya ”springa fort-skor” jag fått av Emil i present, i rosa och turkost som får mig att känna mig som elva år igen, bara för att tån pekar uppåt
– Hitta fina stora hus i de värmländska skogarna, som nästan kostar gratis bara för att ingen vet var de ligger riktigt

Fem saker jag inte alls tycker om:
– Ensamma farbröder som köper femton paket med färdigmat i affären
– En borttappad vante, speciellt om den är stickad av en mamma som egentligen inte har tid att sticka men gör det ändå
– När fötterna sticker utanför täcket. Jag ser alltid sängen som en båt och om fötterna sticker ut betyder det att hajarna kan bita av mig tårna
– När pojkar med massvis med fint hår rakar av det
– När man skär paprikan i två delar och inser att en mal byggt bo där inne och fortfarande kryper runt med sina små äckliga ben

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...