Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

mar 23, 2011 | Allmänt


Den här tecknade jag igår när jag hade tråkigt i studion, tycker den blev väldigt fin med sin kringelikrokiga ram.

I helgen kommer mina föräldrar hit, då ska jag krama dom så hårt att jag står mig en bra stund efter att de åkt hem.
Jag saknar mina föräldrar varje dag, hela tiden, konstant.
Man borde väl ha vant sig vid att inte ha sin mamma nära vid det här laget, men jag kommer nog aldrig riktigt vänja mig.

Nästa vecka ska jag husvisning här, då ska jag se om det finns ett fint grannhus också där jag kan stuva in mina föräldrar.
Då vore allt perfekt.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...