Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

apr 12, 2011 | Teckningar


Har inte kört nån dagens på evigheter, men jag har haft fullt upp!
Avslutade ett stort jobb idag och försöker tatuera så mycket jag bara kan innan jag går ner i tid, sen det här med förlovningen kräver ju en hel del tankekraft, för man måste avsätta tid för att riktigt få njuta av att vara lycklig som sjutton!

Men här är iallafall dagens porträtt som jag gjorde i studion idag mellan två kunder!
Har dessutom två oljemålningar jag tänkte visa er, men det får bli en annan dag!

Nu, kall öl i soffan med min fästman!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...