Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

maj 1, 2011 | Teckningar


Min bästa kompis i hela världen ska ha avslutningskonsert från sin operautbildning ihop med sin kompis Freja. Jag fick det eminenta uppdraget att teckna deras plansch och här är resultatet.
Försökte få fram lite operakänsla och blev inspirerad av Mucha (som vanligt) en av mina absoluta favoritkonstnärer.

Igår hade vi grillkväll i vårt kollektiv. Det här är utan tvekan det bästa sättet att bo, man är aldrig ensam och det finns alltid någon redo att dricka kaffe i trädgården!
Vi bor alltså i ett hus med fyra lägenheter i. I ena lägenheten bor jag och Emil, i den andra lägenheten bor våra bästa kompisar Hille och Bysse (sen är det en tom lägenheten och en där det bor en tant som man aldrig ser)
Utanför har vi stor gräsmatta där Allis kan springa runt och i huset bredvid bor världens bästa Emma och hennes Jonas, så ja, det är det bästa kollektivet som finns!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...