Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

maj 5, 2011 | Teckningar


Igår beställde jag pennor för över 800 kronor så nu jäklar är jag redo för att teckna!
Här kommer dagens porträtt nu när scannern fått sova och vila upp sig lite.
Jag har fått vissa önskningar om att inte bara teckna trådsmala tjejer så här kommer en helt vanlig sailortjej!

Nu när vi kom hem från New York upptäckte vi att Emil fått två vänsterskor på ett av paren han köpte där. Surt surt, ingen som ska till New York snart som har lust att ta med sig ett extra par dit och byta? Värt att fråga iallafall. Ni får en teckning för besväret.
(butiken ligger på times square och färgen på skorna finns inte i sverige, därför jag frågar)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...