Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

maj 20, 2011 | Teckningar


Det har blivit mycket bröllop i bloggen (och mer blir det nog) så om man inte vill läsa det rekomenderar jag att scrolla förbi det eller helt enkelt läsa nån annan blogg istället. Jag tycker nämligen det är skitkul rent ut sagt att skriva om sånt. Å så var det med den saken. Man gifter sig bara en gång och då tycker jag man riktigt får vältra sig i fluff och duff en stund.
Dessutom hoppas jag komma med lite roliga, annorlunda och påhittiga saker inom den genren så småningom, hoppas ni inte tröttnar.

Men HÄR kommer iallafall dagens porträtt, på NioTillFem-Sandra!
Nu är det inte många dagar kvar tills jag slutar tatuera och blir ledig fyra dagar i veckan, då kommer den här bloggen svämma över av inlägg (och teckningar såklart!)

Sen vill jag bara passa på att påminna om det här med beställningar och att göra dom i GOD tid! Har fått tacka nej till flera stycken nu eftersom det är för kort varsel.
Jag behöver MINST en månad på mig då det är flera i kö redan.
Så tänk på det nu med alla bröllop och studentpresenter som hör sommaren till!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...