Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

maj 22, 2011 | Teckningar


Jag håller på med en ny oljemålning. Med campingtema (igen) det är nått visst med campingar tycker jag, så himla fint och sorgligt på samma gång. Man sitter vid sitt lilla minibord och allt är lite fuktigt och lite dumt och ändå har man så himla mysigt fast det är tvestjärtar i tältet och man tappar bort trosorna någonstans mellan förtältet och parkeringen.
Åh, camping.

Det här är egentligen inte dagens porträtt, för den här gjorde jag flr några veckor sen åt Emils jobb. Konsthallen Vandalorum öppnade nämligen i Värnamo och det här blev deras invigningspresent.
Jag tycker den blev fin.
Jag har använt mig av samma tjej från en av mina gamla teckningar, bara klippt ut henna, sen klippt och klistrat lite med olika förgrunder och i bakgrunden syns just Vandalorum.

Hoppas dom blev glada.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...