Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

maj 31, 2011 | Teckningar


Trots att jag sa att jag inte var sugen så lyckades jag ändå klämma in ett dagens porträtt. Det var tack vare att Emily är så hiskeligt tjusig så jag var helt enkelt tvungen att teckna henne!

Om ni inte har läst hennes blogg så borde ni verkligen göra det, hon lär dyka upp i tecknad version fler gånger. Hon är min nya inspirationskälla!

För övrigt håller jag på att måla om en hylla, sy en matta och imorgon är min sista dag i tatueringsstudion!
Det har liksom varit lite mycket på sista tiden men snart, snart börjar första dagen på resten av mitt liv! Då ska jag begrava mig i pyssel!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...