Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jun 16, 2011 | Tankar och Vardag, Teckningar


Jag gjorde ett porträtt på min nya favorit Emily. Men nu i efterhand vet jag inte om det är särskilt likt. Men strunt samma, det är iallafall en teckning, oavsett om det är likt henne eller inte!

Nu ska jag äta lunch på vår nyinredda balkong (ska bara köpa en randig matta, sen lovar jag att visa!)

Vet ni vad, igår kom Allis hem med sin första fångst (förutom daggmaskar) en stor fet, svart näbbmus (gigantiskt för att va näbbmus!) och visade stolt upp den för mig och Emil! Vi berömde henne en massa som sig bör och sen fick den döda näbbmusen vila på balkongen innan jag slängde in den i buskarna. Uäck!
Tänk att ha en alldeles egen liten tiger hemma, fast i miniformat! Det är inte illa det.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...