Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

aug 19, 2011 | Tankar och Vardag, TeckningarIdag är min lediga dag, ljuvliga, egna, lediga dag!

Älskar att vakna och veta att hela dagen bara är min och jag får göra precis vad jag vill.

Jag valde att:

– Ta Fröken till veterinären och skrapa bort massa äckligt, svart, öronskabb ur öronen

– Dricka kaffe hos min faster, investera i en ny mascara och filosofera lite över husköp, plåtningar och allmänna funderingar

– Köpa nya skor, byta direkt i affären och ägna resten av dagen åt att försöka gå in dom

– Hitta en jättestor, ful tantbehå men ändp vara överlycklig att äntligen hitta en som passar (och i och med det köpet inse att jag nog inte lär bli gravid inom kort eftersom min sexighet sjönk med ungefär 110%)

– Baka snickerskakor till Emil, inse att de är fulla med fett och därför vägra att provsmaka en endaste

– Hjälpa faster nummer två att välja glasögonbågar och samtidigt råka bli kär i ett par kattformade till mig själv

– Blivit bjuden på en tapastallrik och pratat om hur mycket jag önskade att min mamma bodde precis tio meter ifrån mig, varje dag, alla dagar

– Sett en dokumentär om Vivienne Westwood och blivit sugen på oranget hår igen

– Fått igång datorn så jag kan visa mitt nya porträtt av världens bästa bloggskribent, Karin!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...