Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

aug 30, 2011 | Tankar och Vardag, TeckningarEfter porträttet på Clara blev jag inspirerad att göra ett likadant på mig själv!

Fast med Värmland då såklart!

Det hade varit roligt att göra en landskapsflicka för varje landskap, men jag vet alldeles för lite om landskapen för att kunna fånga det på rätt sätt.

Möjligtvis kan jag göra en Dalarna, en Halland, en Småland, en Södermanland, en Öland och en Skåne.

Men det får bli ett senare projekt, det känns nämligen ganska tidskrävande.

Iallafall tycker jag att den här bilden andas Värmland. I värmland är allting grönt och man kan se jättelångt när man åker på vägarna eftersom landskapet är så varierande. Det finns massvis med vatten och Klarälven flyter rakt igenom hela Värmland.

Det finns älgar i massor och på vissa ställen pratar man mer norska än svenska. Om man ska plocka svamp får man ha med sig minst tio korgar eftersom det finns så mycket och i Värmland bor min mamma och min pappa och där har man den finaste dialekten i hela världen.

Så, nu vet ni hur det är där.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...