Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

nov 14, 2011 | Teckningar


Här kommer dagens porträtt, på Jessica och Alice! Jag har fått nån dille på att teckna djur fast jag egentligen aldrig gillat det förut!

Det har varit superdålig respons på återförsäljningsförfrågan så om ni bor i en annan stad än Värnamo måste ni nog tyvärr beställa kalendrar direkt från mig eftersom de inte kommer finnas i någon butik tyvärr.
I Värnamo kommer de finnas på Håkanssons Parfymeri från och med nästa vecka!

(eftersom de tog längre tid att trycka än jag räknat med kommer de inte heller finnas i Karlstad, så även där måste man beställa direkt av mig!)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...