Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jan 3, 2012 | Teckningar


Härom dagen sprang jag på Ebbas blogg och fastnade pladask. Det är nått med rödhåriga flickor som gör att min teckningsådra blir alldeles till sig!
Ni visste säkert redan om den bloggen men jag är lite insnöad i mina ”gamla vanliga” bloggar så jag blev glatt överraskad när jag fick lägga till en ny bland mina favoriter.
Här kommer iallafall dagens porträtt på just Ebba!

Kul att ni gillade bloggtipset i föregående inlägg, ska se om jag har nått annat guldkorn bland mina favoriter som jag kan rota fram och tipsa om.

En annan sak, nu är det nytt år och har du inte redan en Ileby-kalender på väggen är det hög tid att skaffa en nu! Maila till: ilebykalender@hotmail.se så lovar jag att se till att du får en kalender!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...