Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jan 13, 2012 | Teckningar


Det finns de som jag alltid återkommer till att teckna, de som inspirerar lite extra. Sandra är utan tvekan en av dom jag tecknat allra flest gånger.

Idag började jag dagen med hotellfrukost i min egen stad ihop med Emil. Det känns som en riktig lyx att gå coh äta hotellfrukost, sånt man får lov att unna sig med jämna mellanrum.
På senaste tiden har jag och Emil börjat träna ihop. Jag har alltid varit emot det där att träna ihop med den man lever med, men herregud vad fel jag hade! Det är hur roligt som helst att gå till gymmet ihop, man puschar varann att göra mer än man någonsin gjort förut och man behöver aldrig känna sig dum eller ensam. Dessutom är det lättare att sätta upp mål om man är två, då kan alltid den andra säga nej när man är sugen på pizza eller annat skräp.
Idag står det spinning på schemat och eftersom det är fredag den trettonde kommer jag väl välta av cykeln.
Då är det alldeles extra bra att vara två, så man har någon som alltid kan hjälpa en på fötter igen.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...