Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt 2!

jan 31, 2011 | Teckningar


Tack för att ni röstar på mitt bidrag, så himla fint! Tack tack tack.

Bara för det bjuder jag på ett dagens porträtt till, den här gånger vilda Filippa!
Det är lätt att bli inspirerad av Filippa, hon gör nämligen precis som hon vill och sätter på sig precis vad som helst.
Det tycker jag är en utmärkt egenskap.

Idag har jag för övrigt rakat fram mina ben ur djungeln. Hade nästan glömt hur lena de kunde bli.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...