Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt 2!

aug 30, 2010 | Teckningar


Vet ni, snart är det höst och då får jag kura ihop mig i min alldeles egna, nya ateljé (som dessutom blir orange!) och bara pyssla! Jag har plats nog att alltid ha min älskade symaskin framme, jag har plats för mitt stora lager av fina tyger, limpistoler, tusentals färgtuber, pennor och papper i högar!
Allting får sin egen plats och jag behöver inte vara orolig att jag sprider ut mig, för det är ett rum just till för att sprida ut sig!
Jag ska skaffa en STOR mysig matta så jag kan sitta och pyssla på golvet, tova bollar och sticka halsdukar.
Det här kommer bli den bästa hösten, jag känner det på mig!

Jag tecknade underbara Jane, från SeaofShoes-bloggen! Hon får vara dagens höstinspiration helt enkelt!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...