Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

apr 28, 2015 | Teckningar

Det här är egentligen en beställning, men jag tyckte den ändå kunde få gå under kategorin dagens porträtt.
Jag gillar att teckna djur, det är något annat än det jag brukar teckna dessutom tycker jag det här blev så fint när hennes näsa och kattens nos gick i samma linje.

Jag tänker ofta att jag ska teckna vår familj, vi om någon borde ju ha ett familjeporträtt men det är så himla svårt. Blir för kräsen och för petig, ingenting duger och jag vet inte hur många påbörjade bilder jag knycklat ihop och slängt bort.
Jag har för snygg man och för gullig unge helt enkelt, så måste det ju vara. Ja.

katt

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...