Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

maj 29, 2015 | Teckningar

Den här teckningen började jag på redan förra veckan och var sen tvungen att gå hem just när det var som roligast! Sen har den legat orörd på kontoret i väntan på att jag skulle komma tillbaka och som jag längtat efter den.
Förlagan är från ett av Underbara Claras instagramfoton.
Älskar att det händer något i bilden och inte bara är ett porträtt som jag brukar göra.

Det var så roligt att teckna den här bilden att jag sen startade en tävling på instagram, där man ska visa sin bästa ögonblicksbild. Man har chansen att vinna bilden fast tecknad i A3 format. Tävlingen fortsätter till sista maj så in och följ mig på instagram för att se hur ni tävlar. Jag heter: @annaritar

hemmahosclara

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...