Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 14, 2015 | Teckningar

….är egentligen förra veckans porträtt men strunt samma.
Har fått dille på det här med att teckna mönster. Som terapi. Lite som att färglägga de där målarböckerna för vuxna.
Klädde på Ola Salo en jacka i tyg från Svenskt tenn. Men sen blev det inte så likt Ola Salo, fast det är ju heller inte så viktigt för bilden kan jag tycka.

Idag är det måndag, min bästa dag på veckan (jag vet, lite weird men man känner sig så på G på måndagar)
Jag bestämde mig för att va ledig med Knut på måndagar, men har nu ändrat så det är fredagar som är lediga istället. Dumt att vara hemma på sin bästa jobbdag såklart.

Idag ska jag:
– Teckna superrolig beställning som kom in härom dagen, med superhjältetema!
– Börja på en annan beställning som också känns väldigt rolig.
– Dricka kaffe, säkerligen flera gånger.
– Teckna nått bara för att det är roligt. Får rota igenom min inspirationsmapp.

svenskttennliten

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...