Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

nov 3, 2015 | Teckningar

Jag har tecknat ett nytt självporträtt.
Jag ÄLSKAR att teckna självporträtt, det finns liksom oändligt att gräva ur, ändra, hitta på och göra om.
Just idag kände jag för att vara Megaman (det känner man väl alltid för egentligen) så då blev jag Megaman. Inte svårare än så.
Tror jag ska börja med en serie självporträtt med mig själv som olika karaktärer. Det hade varit himla kul att rita.

Jag och min storebror hade ett Nintendo 8-bit när jag var liten. Just Megaman 2 var mitt absoluta favoritspel (det och Super Mario 3, men de får väl bli nästa porträtt då)
Kommer fortfarande precis ihåg musiken, känslan, ja allt det där.
Har ett Nintendo 8-bit hemma nu med, men det bara hackar och låser sig när man försöker starta. Så jag får leva på de ljuva minnena från min brors rum, sittande i sackosäck i timmar och spela Megaman.
Det här är min hyllning till den känslan.

megaman

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...