Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

dec 17, 2015 | Tankar och Vardag, Teckningar

Igår blev jag klar med den sista julbeställningen (har fått en del mail med frågor om jag hunnit med just din teckning, men har du inte sagt att det var en julklapp eller att det går bra även senare så har jag inte prioriterat den, då jag haft så HIMLA mycket julklappsbeställningar det här året. Förlåt för det)
Nu är det liksom för sent att hinna börja på någon, ifall det måste ändras och sen ska den postas och hinna fram och allt det där, så nu har jag stängt ner tomteverkstaden för 2015 och kan pusta ut.
Jag klarade det.

Något jag inte vågar pusta ut om än är magsjuka. Knutte fick det i söndags och jag har jublat nu när det gått 48 timmar och jag inte fått det, men så fick Emil det idag! Fan! Så nu får jag vänta 48 timmar till!
Men jag äter vitpepparkorn, tvättar ihjäl mig och flyr hemmet. Så nu håller jag tummarna att jag inte ska få det.

För att tala om något trevligare så tecknade jag den här bilden på min kompis Johan igår. Såg den på hans instagram för några veckor sen och tänkte att det där ser klurigt ut att teckna.
Det var det också, men himla roligt! Tycker det blev en av mina bättre teckningar till och med.

brandman

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...