Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

dec 22, 2015 | Teckningar

Igår tog jag fram ett tjockt A3 papper och satte mig ner och gjorde ett stort porträtt på Elsa.
Elsa är min absoluta favorit att teckna för hon har så himla turkosa ögon och det är ju en väldigt bra sak i teckningssammanhang tycker jag.
Sen gillar jag att teckna stort med bara en person, då får man plats för alla små detaljer och jag satt och pillade länge med den här.
När jag sätter på min bästa musik (just nu går Melissa Horns nya skiva på repeat) och plockar fram de bästa papprena och laddar upp med nya pennor och nyvässade stift. Då stannar tiden och jag glömmer allting runt omkring. Den bästa sortens terapi.

Nu är det jullov från Gummifabriken där jag har mitt kontor, men jag har bunkrat upp med inlägg som kommer komma även om jag inte är på plats. Bland annat flera porträtt!
Men idag får ni hålla till godo med Elsa (har ni förresten märkt att den nya bloggen har mycket större bilder? I love it!):

elsaflätor

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...