Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

dec 23, 2015 | Allmänt

För någon vecka sen tecknade jag en brandman som ni kanske minns.
Jag fortsatte på samma tema och tecknade ännu en man, fast med vatten istället för eld den här gången.
Jag gillar att teckna män, speciellt om de har skäggstubb och glitter i ögonen.
Nu borde jag kanske teckna en luft och en jord också, men vad skulle det kunna vara för teckningar?
Mitt nyårslöfte ska bli att teckna mer män. Minst en i veckan i alla fall.

Nu är det bara någon fjuttig dag kvar till julafton.
Jag är inte så mycket för det där med jul längre. Eller ja det är i alla fall inte likadant som när man var mindre och absolut inte likadant som när pappa levde.
Fast jag ser fram emot att se Knuts min när han öppnar paketet med muskelknuttedockan jag sytt till honom. Hoppas han älskar den.

vatten

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...