Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

dec 25, 2015 | Teckningar

Ho ho ho!
Nu är jag förhoppningsvis i Karlstad och firar jul (det här är ett tidsinställt inlägg, så jag vet faktiskt inte vad jag gör exakt när det här kommer upp)
Jag tänkte i alla fall visa min allra juligaste teckning, nämligen en på Ernst!
Passar ju bra eftersom han faktiskt också är värmlänning. Är det inte så, att alla som är bra kommer därifrån? Jo jag tror nog det.
Numera känns ju Ernst synonymt med julen så han får bli årets tomte så att säga.

Dessutom, citatet: Här kommer man in och vill nästan vara lite tyst en stund…..
Precis så känner jag nästan jämt.

ernst

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...