Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

dec 26, 2015 | Teckningar

För några vecko sen tecknade jag den här bilden på Marc Jacobs och hans hund, i hopp om att han skulle lägga ut den på sin instagram.
Jag håller fortfarande tummarna, jag sa i höstas att mitt mål va att komma upp i 10 000 följare på instagram, så det står 10 K (ytterst fånig dröm) innan 2016 och jag vet att om han la upp den skulle det absolut hända! (fick en ordentlig skjuts av Elsa häromdagen också, tack snälla för det!)

Såhär ser bilden ut i alla fall, så nu är det bara att vänta och hoppas han gillar den:

marcjacobs

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...