Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jan 20, 2016 | Tankar och Vardag, Teckningar

För sisådär tio år sedan var jag på officersbal i Stockholm. Efter själva balen gick vi till Berns och där i minglet minns jag att jag såg Daniel Breitholtz och jag tänkte att åhhh snälla se mig, säg hej, vad som helst!
Det var i Idol-tider och han var såklart omåttligt poppis så varför han skulle pratat med mig vet jag inte. Det gjorde han ju förvisso inte heller.
Några år senare tipsade han om mig på sin Twitter, bara sådär och jag blev så himla starstrucked.
Igår köpte han en av mina teckningar.
Det känns nästan som att jag vunnit Idol eller i alla fall som att han hade sagt hej den där kvällen på Berns.
Som en milstolpe.

Nästan samma känsla som att veta att Henrik Schyffert, som vi satt hemma i min bästis soffa och skrattade åt i Nile City när jag var ung, numera har en av mina teckningar på sin vägg.
Det känns liksom bra i magen.

Det tänker jag på ibland, när jag känner att jag är sämst på alla sätt och vis.
Att så jävla illa pinkad är jag nog inte ändå.

elis

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...