Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jan 28, 2016 | Teckningar

Jag har fått nya möbler i min ateljé (string, yaay!) så när jag rensade och slängde bland alla papper och pennor så hittade jag en hög med färgade papper.
Jag var såklart genast tvungen att teckna ett porträtt med färgad bakgrund. Använde min polychromos-pennor och ett turkosgrönt papper.
Rotade igenom min inspirationsmapp och hittade en bild på Veronica Maggio, sagt och gjort, såhär blev resultatet! (har ni förresten hört Maggios låt från Jill´s veranda ”look at miss Ohio”? Det bästa jag hört på evigheter, lyssna nu genast på den!)

maggio

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...