Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

mar 23, 2016 | Teckningar

Det finns vissa pennor i min samling som används alldeles för sällan. De är inte nyanser som man vanligtvis har till porträtt så därför blir de liggande.
Nu kände jag för att göra ett färgstarkt porträtt, då jag fick använda den där riktigt cerisa och limegröna, som annars mest samlar damm.
Vem ska man teckna om man vill ha en riktigt färgstark person om inte Gudrun? Ett lätt val!
Ni som läst den här bloggen en stund vet att jag är ett stort fan av Gudrun och när jag blir äldre ska jag bli precis som hon. Driven, färgstark, bestämt och modig!

Såhär blev resultatet:

gudrun

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...