Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

apr 1, 2016 | Teckningar

Först nu på senare tid har jag börjat läsa Flora Wiströms blogg, sist på bollen jag vet.
Men hon har gått direkt in bland mina favoritbloggar. Hon känns så Vasastan på nått sätt. Svårt att sätta fingret på vad det är, men det känns lite som jag är i Stockholm när jag läser den. På det bästa sättet alltså.

Sen har hon ju så grymt fint leende och jag som sällan tecknar tänder, eller i alla fall försöker ”tona bort dom lite” tänkte att jag skulle försöka mig på ett porträtt av henne.
Tog fram ett stort A3 papper, tog fram alla nya brushmarkers och satte igång.
Såhär blev resultatet:

flora

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...