Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

apr 21, 2016 | Teckningar

 

Sara gick i min klass på gymnasiet. Har alltid gillat hennes utseende, så annorlunda och fint på nått vis.
Jag har tecknat henne flera gånger men nu var det alltså dags igen.
Såhär blev det:

saraliten

Annars känner jag mig vårpepp idag. Har så himla mycket roligt inplanerat den här våren och sommaren och det gör det så mycket lättare att bara hoppa rakt in i grönskan.
Ibland kan jag få prestationsångest av sommar, men den här gången känner jag inte alls så.
Nu ser jag bara fram emot att ÄNTLIGEN få andas Ölandsluft igen, dessutom ihop med min bästa familj och Knuttes små ben i shorts och sandaler, jisses det gulligaste jag vet.
Jag räknar ner dagarna vill jag lova.

IMG_7171

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...