Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jun 1, 2016 | Teckningar

Idag är jag i Stockholm, strosar runt på soliga gator och äter glass med min bästa kompis.
Så jag har förinställt detta inlägg, med andra ord så har jag ingen aning om ifall jag strosar i sol eller inte.
Men den här teckningen jag gjort i dagarna får representera sol. Den är från ett foto jag tog när vi var i Turkiet för några år sen.
Har försökt teckna den otaliga gången men nu blev jag äntligen färdig med en version av bilden. Skam den som ger sig.

turkiet

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...