Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

aug 19, 2016 | Teckningar

Det blir mycket resor och utflykter här på bloggen nu, det beror helt enkelt på att jag inte tecknat nått på hela sommaren!

Men nu har jag hunnit göra några bilder den här veckan jag varit i ateljén.
Först ut är det här självporträttet.
Ibland blir jag trött på hur lång tid det tar att teckna med promarkers, att en yta aldrig bara blir poff färdig så att säga.
Då tar jag till akvarellfärgerna.

papper

Nu hade jag dessutom fått hem nya papper från Canson så då var det extra roligt att få ta fram färgerna och gå loss.
Det blev ett självporträtt, efter ett foto vi tog i Nice i somras.

självporträttakvarell

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...