Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

okt 4, 2016 | Teckningar

Just nu är jag inne i en så himla bra teckningsperiod. Dessvärre sträcker den sig bara till det jag vill teckna och inte till det jag borde.
Just nu gillar jag att teckna stort och gör nästan alla mina egna teckningar i A3. Jag gillar när ögat blir stort som en femkrona, så man kan få med riktigt mycket detaljer till skillnad från när man tecknar i A4 (det är därför jag alltid rekommenderar er som beställer att ta A3)
Den senaste jag gjort är denna, på Anna-Karin som är en himla inspiration både på bloggen och på instagram. Älskar att följa make-upartister på sociala medier, de har alltid ny hårfärg och ständigt väldigt inspirerande bilder!

Den här bilden tecknade jag med brushmarkers på Cansonpapper och sen använde jag lite polychromos pennor över bilden för att få till alla skuggor ordentligt. Det är så roligt att teckna smink!

ak

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...