Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

okt 5, 2016 | Teckningar

Jag har gjort något så ovanligt som att teckna ett svartvitt porträtt. Jag tycker just tjusningen med promarkers är färgerna och hur man kan få dom att bli levande så det är väldigt sällan jag gör porträtt i enbart gråskala.
Men det var roligt att göra något annat som omväxling. Blev inspirerad av Isabelles urfina foton från hennes roadtrip i Europa i somras.
Om jag ger mig ut i Europa någon mer gång, ska jag också göra det i bil!
Jag gillar i alla fall hur den blev, trots avsaknaden av färg.

isabelle

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...