Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jul 5, 2017 | Teckningar

Nu är det bara några fjuttiga dagar kvar till semester, så härligt!
Trots att jag fullkomligt älskar att vara på jobbet och bara ha avsatt tid att teckna så ska det faktiskt ändå bli väldigt skönt att inte ha några måsten på fyra veckor.
Har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra med bloggen men antagligen blir det så att jag bloggar när jag känner att jag har tid och lust, dock finns jag alltid på instagram vet ni (annaritar) lovar dock att fota så mycket jag bara kan så det blir desto mer uppdateringar i höst sen.
En liten del av mig längtar lite till höst också, det gör jag alltid. Älskar ju tidig höst, men det ska vi inte tänka på nu.

Här är en teckning jag gjorde idag bara för att varva beställningsjobben med något jag själv ville teckna.
Jag hittade henne på instagram och blev totalt fast, så jag var liksom bara tvungen att teckna henne, såhär blev det:

jemma

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...