Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jan 25, 2012 | Teckningar


I min inspirationsmapp för teckningar finns 99% typiskt snygga tjejer urklippta ur modetidningar.
Trist i längden. Har ju tecknat det femtioelva gånger redan.
Så nu letar jag efter annat, tjejer med glugg mellan tänderna, stora fina öron, tja allt som inte är det där gamla vanliga.
Jag har precis haft en period när jag hatat mina egna sneda tänder. Så mycket att jag va beredd att ändra på dom. Byta ut dom helt enkelt.
Men sen frågade jag runt lite och majoriteten av människor jag frågat har sagt ett vänligt men bestämt NEJ, när jag sagt att jag ville ändra tänderna.
De har sagt att det är jag, att utan sneda tänder blir jag någon annan, en i mängden, att det är det som gör mig så speciell.
Detta har fått mig att totalt ändra uppfattning (fast jag tycker fortfarande jag ser bedrövlig ut i munnen) jag skulle nu aldrig ändra på tänderna.
Det är det som gör mig till mig.

Så nu är jag på jakt efter nya varianter av stiliga människor.
Jag började idag med att teckna Tanja som jobbade i tatueringsstudion när jag var lärling.
Den biten kan jag sakna oerhört, alla människor man får träffa, de alternativa och annorlunda. De som var mest inspirerande.

Den här teckningen var otroligt rolig att göra. Mer sånt!

Har ni några tips på annorlunda, speciella, knäppa, fina och roliga människor så ös på! Jag behöver all inspiraton jag kan få!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...