Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jan 30, 2012 | Tankar och Vardag, Teckningar


Den här teckningen gjorde jag för ganska längesen. Det var när Emily var inne på att färga håret rosa. Då var jag ju tvungen att se hur det skulle bli.
Något i den här stilen kanske?

Idag känner jag mig allmänt seg i kolan men ikväll ska jag prata inför 40 personer som precis startat eget. Känns nästan kul. Konstigt va?
Jag som hatade att prata inför folk har helt enkelt vant mig vid det och tycker inte att det är så hemskt längre.

En annan sak jag gjort idag som jag heller aldrig trodde skulle hända är att jag skrivit in mig på körskolan!
Det är typ revolutionerande för att vara mig!
Jag har aldrig varit det minsta intresserad av att ta körkort, har inte haft nån lust, inte känt något behov och inte tyckt det verkade det minsta roligt.
Men sen fick vi huset och nu är jag ju så illa tvungen.
Och även där, tycker jag faktiskt att det ska bli riktigt roligt!
Konstigt hur man kan ändra sig så.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...