Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

feb 3, 2012 | Tankar och Vardag, Teckningar


När jag var i Stockholm sist träffade jag min eminenta vän Anna. Hon tyckte att mina Karkki-bilder va så fina, så jag tänkte att jag kör vidare på dom (med risk att framstå som en smula besatt, men det gör jag så gärna)
Här är iallafall dagens Karin!

Idag började min dag alldeles för tidigt med att åka på frukostmöte, presentera mig och mitt företag för 100 personer. Men jag överlevde, trots mikrofon som är min stora skräck!
Överlag var det män som lyssnade. Jag gillar att prata inför män.
De tror nämligen att jag ska vara söt och snäll när jag går upp på scen med mitt rosa läppstift och blonda lugg.
Sen motbevisar jag dom.
Att jag är allt annat än någon som snällt kommer ställa mig i ledet.
Jag sa att jag tillför företag något annat än svartvita medelålders män inramade i lobbyn.
Kvinnorna i publiken jublade och min dag var gjord.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...