Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jan 31, 2009 | Teckningar


Underbara Clara som alltid! Hon är den största inspirationskällan jag har när det gäller att bli tecknarsugen!

Jag sitter ensam och dricker vin iklädd pyjamas. Jag skulle ut ikväll, det är min sista helg i Värnamo. Min vän jag skulle ut med svarar inte fast jag ringt tusen gånger.
Så nu sitter jag här, nyduschad, sminkad och i pyjamasen.
Vem bestämmer att man ska gå ut och fira och sen inte hör av sig?
Förhoppningsvis inte folket jag hoppas träffa i Varberg.
Plötsligt kändes det så skönt att jag ska flytta härifrån.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...