Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

feb 21, 2009 | Teckningar


Angående att min blogg handlar om mycket annat än tecknande numera har den enkla förklaringen att jag har ett heltidsjobb numera.
Jag går upp kvart över sex, kommer hem vid sex-halv sju. Då är man inte jättekreativ när man tecknat hela dagen.
När jag startade bloggen bodde jag hemma hos mina föräldrar, jag betalade ingenting. Satt mest i pyjamasen och tecknade hela dagarna.

Förlåt om ni tycker bloggen va bättre förr, men jag försöker faktiskt.
Men jag ska betala hyra, göra ett bra jobb, lära känna nya folk och bo in mig i en helt ny stad.

Här kommer iallafall en ny teckning på fina Emmeli. Håll till godo med den.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...