Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jan 15, 2010 | Teckningar


Idag tecknade jag min kompis Elin.

Elin praktiserar på Minimarket nu när jag är på Cheap Monday. Hon är den personen med bäst klädsmak av alla jag känner, hon är alltid urtjusig och ser ut som ett urklipp ur en modetidning.

Ikväll skulle vi gått ut ihop, men jag sitter här med mitt ömma ansikte och får snällt vänta tills nästa gång.

Jag har för övrigt fått en idé till en bok. Om man gjorde en bok med alla porträtt i, skulle ni köpa den då?

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...