Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jan 16, 2010 | Teckningar


Jag fortsätter på spåret att teckna mina vänner, idag va det Emmas tur!

Emma är den som istället för att dansa runt på Harrys satte sig med mig vid ett bord och verkligen orkade lyssna och hjälpa till när mitt liv strulade som mest.
Hon är guld värd!

Dagen skulle inledas med en jobblunch för att diskutera mina teckningar sen skulle jag ta middag med mitt X på kvällen.
Istället sitter jag hemma med ett ÄNNU värre ansikte än igår! Knottrorna har spridit sig över hela ryggen.
Va på apoteket nyss och hon trodde det va en allergisk reaktion och nässelutslag. Jag fick medicin och om det inte blivit bättre inom två dagar ska jag till sjukhuset.

Ont gör det, som att ha skavsår i hela ansiktet. Aj. Fy vad det är synd om mig idag.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...