Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

feb 2, 2010 | Teckningar


Den bästa medicinen (förutom Losec) mot onda magar är att teckna!
Sen när jag va inne och kikade hos Moa så var motivet givet!

Snön rasade från taken idag, solen sken och det droppade från alla istappar. Det kändes alldeles vårigt.
Men bäst av allt är att just i detta nu sitter folk och har ett möte om mig och min framtid. Jag har ringt alla jag känner och bett dem hålla alla tummar de äger och har, själv håller jag mina så hårt att knogarna vitnar.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...