Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

feb 11, 2010 | Teckningar


Idag har jag gjort något jag lovat mig själv att aldrig göra, solat solarium!
Jag solade en himla massa när jag gick på gymnasiet och fortfarande tyckte att vara brun va prioritet ett i livet.
Sen såg jag en massa skräckpropaganda så jag slutade. Sen dess har jag aldrig lagt mig i ett solarium.

Men nu bokar alla mina vänner solsemestrar med sina pojkvänner, solen lyser med sin frånvaro (fyndigt) och jag är ljusvit.
Jag har inte råd med solsemester, jag har knappt råd att vakna på morgonen.
Så jag gick till solariet, hoppades att ingen såg mig och njöt av mina 17 minuter i ”solen”.

Så, skäms på mig. Tyckte min panna såg liiiiiiite rynkigare ut när jag kom ut därifrån.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...