Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

feb 25, 2010 | Teckningar


Dagens porträtt blir en målad version för en gångs skull. Denna är målad i flytande, sepiafärgad tusch. Tack igen till Janna för all fantastisk inspiration!

Tack till er som kommenterar också, ni är verkligen så himla bra. Dagen kan börja skit men sen när man läser era fina kommentarer så blir man alldeles varm inombords! Att folk orkar ta sig tid och kommentera, det är fint tycker jag!

Igår bjöd Emil mig på lyxmat framför tvn. Serranoskinka, kycklingvingar, fetaost, mozzarella, nybakad bröd, oliver och tomat. Med apelsinkrokant till efterrätt. Dte va precis vad jag behövde.
Dock var det inte vad mitt magsår behövde som protesterade vilt och jag hade så ont i magen så jag trodde jag skulle gå av på mitten när jag skulle somna.
Drömde hemska mardrömmar hela natten och vaknade med en alldeles öm mage som inte går att räta ut ordentligt utan att skrika.

Min mage pallar ingen stress alls. Arbetsprover är den högsta formen av stress jag utsätter min stackars mage för. Jag gör det gång på gång på gång så jag förstår att den protesterar.
Konstfack borde ta in mig bara av den aledningen, för att skona min mage.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...