Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

mar 11, 2010 | Teckningar


Idag var första gången på flera veckor som jag satte mig ner och gjorde en illustration som inte var arbetsprov, beställning eller jobb. Som bara blev till för att jag kände för det.
Tittade i min inspirationsmapp på datorn och hittade en bild jag sparat på vintageportalens hår. Så den fick agera förlaga till dagens porträtt!

I helgen ska jag åka finlandsfärja. Det är premiär för mig. Jag är livrädd för båtar, ser stora svata iskalla hav framför mig och en båt som försvinner iväg utan att märka att jag trillat över bord, jag ser spyor överallt och en gungande båt och jag ser alldeles för fulla sextonåringar och ingenstans att fly.
Men kanske blir det en sån där sak som blir rolig bara för att jag inte har några förväntningar?
Jag hoppas på det.
Det är Emils jobb som bjuder, därför jag följer med. Annars hade jag aldrig satt min fot på en färja.

Någon som åkt som kan lugna mig lite och säga att det inte är så hemskt som jag tror?

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...