Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

mar 26, 2010 | Teckningar


Här kommer en teckning jag gjorde ikväll.

Snart är det påsklov, jag kunde inte behöva det mer än just nu. Jag är HELT slut.
Fast jag är inne i ett bra ”flow” ändå, tecknandet känns kul och proverna går bra.
Sen att jag får helt underbara mail från läsare är bara grädde på moset.

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon blir det loppisrunda deluxe och jag ska minsann ha min nya fina loppisfyndade klänning. Vit med oranga procikar och skärp i midjan, visar er en bild imorgon!

G´natt!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...